ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRAGA.GR

 Σας καλωσορίζουμε στην ταξιδιωτική πλατφόρμα PRAGA.GR!

 

Είναι γεγονός ότι η πρωτεύουσα της Τσεχίας, η Πράγα, αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όλες ανεξαιρέτως τις εποχές του χρόνου. Η Πράγα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και η πληθώρα επιλογών που προσφέρει καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Το μεσαιωνικό και επιβλητικό στοιχείο συνυπάρχει αρμονικά με το εναλλακτικό και το μοντέρνο, σε μία από τις πιο ατμοσφαιρικές πόλεις της Ευρώπης.

Για αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε να φέρουμε την Πράγα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό, δημιουργώντας μία ιστοσελίδα όπου ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Εδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη επιλογή ταξιδιωτικών πακέτων και την μεγαλύτερη ποικιλία δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να απολαύσει στην Πράγα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Στο praga.gr έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την πιο εύκολη αναζήτηση, να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες κάθε προϊόντος, να κάνετε επι τόπου κράτηση και να πληρώσετε online γρήγορα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

Λίγα λόγια για μας

 

Είμαστε ελληνοτσέχικο γραφείο με έδρα την Πράγα. Η πολυετής μας πείρα στην οργάνωση ταξιδιών, εκδρομών και πακέτων για ελληνικά γκρουπ και μεμονωμένους ταξιδιώτες εγγυάται τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Συνεργαζόμαστε με πολλά ταξιδιωτικά γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο, στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε και είναι στην διάθεσή σας να εξυπηρετήσουν σχετικά με τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας, να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να αναλάβουν την κράτηση και την πληρωμή σας.

 

Τα προϊόντα μας

 

Α. ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Όλα τα οργανωμένα πακέτα μας περιλαμβάνουν διαμονή με πρωινό σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και διάφορες άλλες υπηρεσίες, ανάλογα με το πακέτο επιλογής.

Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα, κάντε κλικ στην καρτέλα ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ και επιλέξτε κατηγορία.

 

Β. ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη ποικιλία υπηρεσιών και δραστηριοτήτων για να επιλέξετε αυτές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας. Χωρίς την δέσμευση οργανωμένου πακέτου, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ξεναγήσεις, εκδρομές, βραδινές εξόδους, πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, κάνοντας απλά την κράτησή σας.

Ομαδικά, ιδιωτικά ή ακόμη και ατομικά έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε οποιαδήποτε υπηρεσία μας επιθυμείτε, χωρίς να υποχρεούστε σε συμμετοχή πακέτου.

Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει κάνοντας κλικ στην καρτέλα ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ και επιλέγοντας κατηγορία.

 

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί την μαγευτική Πράγα, τα κάστρα της Βοημίας και τις πανέμορφες μεσαιωνικές πόλεις γύρω από αυτήν.

Γιατί κανείς δεν ξέρει την Πράγα καλύτερα από μας!